Пошуковий запит: (<.>A=Найдюк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Найдюк В. С. Сутність та передумови інноваційного розвитку підприємств [Електронний ресурс] / В. С. Найдюк // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2013. - № 3. - С. 251-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mimi_2013_3_24
|
2. |
П’ятницька Г. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 29-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_4
|
3. |
Найдюк В. С. Методологічні засади управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. С. Найдюк // Бізнес Інформ. - 2013. - № 12. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_12_37 Мета статті полягає у визначенні та подальшому розвитку методологічних засад управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства. Спираючись на дані критичного аналізу наявних наукових поглядів на трактування сутності поняття "управління інноваційним розвитком підприємства", проведено уточнення цієї дефініції. У результаті дослідження побудовано причинно-наслідкову діаграму вирішення проблеми забезпечення ефективного управління інноваційним розвитком підприємства ресторанного господарства. Розроблено концептуальну схему розробки та реалізації стратегії інноваційного розвитку на підприємстві ресторанного господарства. Експериментально підтверджено гіпотезу про наявність дуже сильної щільності зворотного звіязку між опором інноваційним змінам та змінною часткою кваліфікованого персоналу, який має здібності до постійного розвитку (навчання) та генерації нових ідей, на підприємствах ресторанного господарства та побудовано модель залежності між ними. Перспективами подальших досліджень у даному напрямі можуть стати наукові пошуки, спрямовані на розробку методичних підходів щодо визначення рівня інноваційного потенціалу та оцінювання ефективності управління інноваційним розвитком різних (за типом, класом, розміром тощо) підприємств ресторанного господарства. Одержані дані також можуть бути використані для розробки нового або вдосконалення наявного інструментарію стратегічного управління інноваційним розвитком на мікрорівні.
|
4. |
П’ятницька Г. Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст. - 2013. - № 11. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econ_2013_11_12
|
5. |
П’ятницька Г. Трансфер технологій управління [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, В. Найдюк, Н. Ракша // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2012. - № 5. - С. 27-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2012_5_4
|
6. |
П'ятницька Г. Т. Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Економіка та держава. - 2017. - № 9. - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2017_9_16
|
7. |
П'ятницька Г. Т. Фінансова стійкість як базис для визначення стратегічного вектору інноваційного розвитку підприємства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 4. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2018_4_3
|
8. |
П'ятницька Г. Т. Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт. - 2018. - № 4. - С. 53-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_4_10
|
9. |
П’ятницька Г. Мультиваріативність стратегій інноваційного розвитку [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, В. Найдюк // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2018. - № 1. - С. 22–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/uazt_2018_1_4
|
10. |
П'ятницька Г. Т. Інновації у розвитку підприємств ресторанного господарства: міжнародні тренди та українські реалії в умовах домінування ринкових загроз [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Підприємництво і торгівля. - 2017. - Вип. 21. - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2017_21_23
|
11. |
П’ятницька Г. Діагностика ринку послуг ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Товари і ринки. - 2018. - № 1. - С. 38–60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_1_6
|
12. |
П’ятницька Г. Т. Структурні трансформації у розвитку ресторанного господарства України: аспекти спеціалізації [Електронний ресурс] / Г. Т. П’ятницька, В. С. Найдюк // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2017. - Вип. 26(1). - С. 163-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_26(1)__38
|