Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Найдюк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Найдюк В. С. 
Сутність та передумови інноваційного розвитку підприємств [Електронний ресурс] / В. С. Найдюк // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2013. - № 3. - С. 251-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mimi_2013_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 755.25 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

П’ятницька Г. 
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 29-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.012 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Найдюк В. С. 
Методологічні засади управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. С. Найдюк // Бізнес Інформ. - 2013. - № 12. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_12_37
Мета статті полягає у визначенні та подальшому розвитку методологічних засад управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства. Спираючись на дані критичного аналізу наявних наукових поглядів на трактування сутності поняття "управління інноваційним розвитком підприємства", проведено уточнення цієї дефініції. У результаті дослідження побудовано причинно-наслідкову діаграму вирішення проблеми забезпечення ефективного управління інноваційним розвитком підприємства ресторанного господарства. Розроблено концептуальну схему розробки та реалізації стратегії інноваційного розвитку на підприємстві ресторанного господарства. Експериментально підтверджено гіпотезу про наявність дуже сильної щільності зворотного звіязку між опором інноваційним змінам та змінною часткою кваліфікованого персоналу, який має здібності до постійного розвитку (навчання) та генерації нових ідей, на підприємствах ресторанного господарства та побудовано модель залежності між ними. Перспективами подальших досліджень у даному напрямі можуть стати наукові пошуки, спрямовані на розробку методичних підходів щодо визначення рівня інноваційного потенціалу та оцінювання ефективності управління інноваційним розвитком різних (за типом, класом, розміром тощо) підприємств ресторанного господарства. Одержані дані також можуть бути використані для розробки нового або вдосконалення наявного інструментарію стратегічного управління інноваційним розвитком на мікрорівні.
Попередній перегляд:   Завантажити - 572.767 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

П’ятницька Г. 
Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст. - 2013. - № 11. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econ_2013_11_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.092 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

П’ятницька Г. 
Трансфер технологій управління [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, В. Найдюк, Н. Ракша // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2012. - № 5. - С. 27-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2012_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 714.932 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

П'ятницька Г. Т. 
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Економіка та держава. - 2017. - № 9. - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2017_9_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.264 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

П'ятницька Г. Т. 
Фінансова стійкість як базис для визначення стратегічного вектору інноваційного розвитку підприємства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 4. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2018_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.612 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

П'ятницька Г. Т. 
Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт. - 2018. - № 4. - С. 53-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 363.427 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

П’ятницька Г. 
Мультиваріативність стратегій інноваційного розвитку [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, В. Найдюк // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2018. - № 1. - С. 22–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/uazt_2018_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.537 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

П'ятницька Г. Т. 
Інновації у розвитку підприємств ресторанного господарства: міжнародні тренди та українські реалії в умовах домінування ринкових загроз [Електронний ресурс] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Підприємництво і торгівля. - 2017. - Вип. 21. - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2017_21_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 710.987 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

П’ятницька Г. 
Діагностика ринку послуг ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Товари і ринки. - 2018. - № 1. - С. 38–60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 565.485 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

П’ятницька Г. Т. 
Структурні трансформації у розвитку ресторанного господарства України: аспекти спеціалізації [Електронний ресурс] / Г. Т. П’ятницька, В. С. Найдюк // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2017. - Вип. 26(1). - С. 163-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_26(1)__38
Попередній перегляд:   Завантажити - 505.621 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського